Air fryer & varmluftsfritös

Air fryer & varmluftsfritös

Air fryer är en köksmaskin som gör det möjligt att laga mat med minimal mängd olja eller inget alls. Med en Air fryer kan du laga dina favoriträtter på ett hälsosammare sätt. Upptäck vårt sortiment av Air fryers och förbättra din matlagning med våra testvinnande Easy Fry air fryers idag.

Friterar, grillar och ångar

Friterar, grillar och ångar

Utforska en helt ny värld av mångsidig matlagning med OBH Nordicas Easy Fry & Grill 3in1 Steam+ Air Fryer!

Easy Fry & Grill 3in1 Steam+ kombinerar tre fantastiska funktioner - grillning, fritering och ångning - för att ge dig otaliga möjligheter i köket. Oavsett om du vill grilla saftiga köttbitar, uppnå krispighet och textur med air fryer-funktionen eller bevara näringsämnen med ångningsfunktionen, så är denna 3-i-1 Air Fryer allt du behöver.

Easy Fry & Grill 3in1 Steam+ Airfryer Svart

Easy Fry & Grill 3in1 Steam+ Airfryer Svart

Den ultimata air fryern med stor kapacitet och multifunktioner för bästa resultatet. Denna air fryer kommer underlätta din vardag och göra dig till hjälte i köket. Du kommer laga godare och nyttigare mat på kortare tid

Njut av hälsosam och god matlagning med Easy Fry

Njut av hälsosam och god matlagning med Easy Fry

Genom att använda minimal mängd olja eller till och med inget alls, kan du tillaga dina favoriträtter på ett hälsosamt sätt. Air Fryern använder avancerad luftcirkulationsteknik för att ge dina maträtter en knaprig yta samtidigt som den bevarar fukt och smak inuti. Resultatet? Måltider som är lika goda som de är nyttiga.

Easy Fry & Grill Precision för perfekta resultat

Easy Fry & Grill Precision för perfekta resultat

Resultatet att laga mat i en Easy Fry blir en smak och yta som liknar friterad eller rostad mat. Ytan blir krispig och innehållet mört och saftigt. Tack vare det snabba och heta luftflödet kan du tillaga maten med 99% mindre fett. För dig som vill leva hälsosamt och strävar efter att servera god och nyttig mat till din familj är en air fryer ett bra alternativ.

Spara tid, hinn med annat

Spara tid, hinn med annat

Spar tid i köket och njut av snabb och enkel matlagning med en Air Fryer. Tillaga dina favoriträtter på ett ögonblick, utan att behöva vänta på att ugnen eller oljan ska värmas upp. Tänk dig att kunna tillaga en hälsosam middag på bara några minuter, och samtidigt ha tid över för att umgås med familjen eller koppla av efter en lång dag. Med en Air Fryer är det möjligt. Så släpp stressen i köket och njut av god mat på ett ögonblick.

Easy fry & Grill Precision+ 2in1

Easy fry & Grill Precision+ 2in1

Bäst i test enligt Testfakta

Testfakta har testat åtta olika air fryers från välkända varumärken som har en kapacitet att tillaga mat för upp till 6 personer.  Vi är glada och stolta över att OBH Nordicas Easy Fry Precision+ vann testet där den bland annat tog hem första platsen för godaste pommesen. Easy Fry & Grill Precision 2in1 finns i färgerna svart och Silver (Easy Fry & Grill Precision+ Silver). Läs hela testet här

Air fryer bäst i test - Hitta bästa airfyern hos oss

Air fryer bäst i test - Hitta bästa airfyern hos oss

OBH Nordica Easy Fry and Grill 3 in 1 Steam+ FW2018S0  är utsedd till en av de mest prisvärda Air fryer på marknaden av Tek.no - ni får mycket Air fryer för pengarna. Den är dessutom mycket enkel att använda. Våra air fryers har en hög kvalitet och kommer hjälpa er laga god mat under många år. Läs testet här

Enkel att använda och rengöra

Upplev enkelhet och bekvämlighet med användning och rengöring av en Air Fryer!

Att använda en Air Fryer är enkelt och okomplicerat. Du behöver inte vara en mästerkock för att uppnå fantastiska resultat. Bara sätt i maten i korgen, ställ in önskad tid och temperatur med de intuitiva kontrollerna och tryck på startknappen. Air Fryern tar hand om resten och ger dig perfekt tillagade rätter varje gång.

När det kommer till rengöring är Air Fryern lika enkel att hantera. Den non-stick-belagda ytan innebär att matrester inte fastnar och du behöver inte skrubba eller skrapa för att få bort dem. Torka bara av ytan med en mjuk trasa eller en mild diskborste, och din Air Fryer kommer att vara ren och redo för nästa användning.

För att göra rengöringen ännu enklare är de flesta delar av Air Fryern löstagbara och diskmaskinsäkra. Du kan enkelt placera korgar, brickor och tillbehör i diskmaskinen för en grundlig och smidig rengöring. Det sparar tid och gör det ännu mer bekvämt för dig.

Tips inför ditt air fryer köp

Tips inför ditt air fryer köp

Storlek/kapacitet - välj en storlek som passar dina behov, för en familj på fyra personer rekommenderas en kapacitet på minst 4 liter.

Timer -  en timer är en praktisk funktion som hjälper dig att undvika att bränna maten och ger dig möjlighet att multitaska.

Temperatur - välj en airfryer med justerbar temperatur för att kunna tillaga en mängd olika rätter på bästa sätt.

Din allierade i hälsosam matlagning

I den ständiga strävan efter hälsosammare matvanor har varmluftsfritöser revolutionerat sättet vi lagar mat på. OBH Nordica är ett ledande varumärke inom hushållsapparater med ett brett utbud av alternativ som passar dina behov och livsstil. Funderar du på hur du kan uppnå krispig fritering utan att känna skuld? Svaret ligger i air fryern.

En luftfritös som främjar dietetik

Är du mån om att upprätthålla en balanserad kost och ta hand om din hälsa? Luftfritösen är din perfekta allierade. Med 99% mindre tillsatt fett jämfört med traditionella fritöser säkerställer matlagning med en oljefri luftfritös en hälsosammare kost. Våga njuta av dina favoriträtter med färre kalorier och fett, utan att offra smaken.
Tack vare varmluftstekniken kommer du att njuta av krispiga och läckra resultat med bara minimal eller ingen olja.

Perfekta resultat med liten ansträngning

OBH Nordicas air fryser är superenkla att använda. Med hjälp av pekskärmen kan du välja mellan manuellt kontrollerade och digitala fritöser med 8 förinställda program. Oavsett vad du väljer får du läckra resultat tack vare dess 16 funktioner. Från en paj till en perfekt rostad kyckling för hela familjen. Dessutom, upptäck dess exklusiva gjutjärns- och non-stick aluminiumgrill för allt från möra och saftigt tillagat kött till rostade grönsaker med mycket smak. Njut av en kulinarisk upplevelse fylld av smaker.

Upptäck energibesparingarna med våra oljefria fritöser

Våra oljefria fritöser låter dig spara upp till 70% energi*. Njut av snabbare och billigare matlagning med lägre elförbrukning. Nu kan du förbereda dina favoriträtter mer effektivt, utan att offra den läckra smaken och texturen du älskar. Gör övergången till ett mer hållbart kök och gynna både din plånbok och miljön!
*Jämfört med en traditionell energiklass A ugn. Tester utförda 2022 med frysta potatischips.

I alla storlekar

OBH Nordicas air fryers kommer i en mängd olika storlekar för att möta alla behov. Från den största till den mest minsta. Oavsett om du letar efter en stor luftfritös för att tillgodose hela familjen eller en liten luftfritös för trånga utrymmen, har OBH Nordica det bästa alternativet för dig. Oavsett vilken storlek din varmluftfritös du har kommer du alltid kunna förbereda fantastiska recept. Dessutom kan du välja vilken färg som passar ditt kök bäst; svart för elegans och sofistikation eller rostfritt stål som en symbol för modernitet och för att förhöja vilket kök som helst.

Teknik till din kökstjänst

OBH Nordicas Air Fryer kombinerar en rad funktioner som gör matlagningen enklare och roligare. Med en justerbar timer kan du justera tillagningstiden för varje förberedelse.
Avancerad teknik garanterar att dessa smarta fritöser ger perfekta resultat och snabb matlagning, vilket sparar dig tid i köket. Med OBH Nordicas air fryers kommer du att uppnå resultat värdiga en professionell kock. Dessa pro luftfritöser kombinerar högsta teknologi med en sofistikerad design för att ge dig den bästa matupplevelsen hemma.

Oändlig inspiration

Behöver du idéer till dina förberedelser? På obhnordica.se/recept hittar du ett brett utbud av recept med din hälsosamma fritös. Från traditionella recept till mer kreativa alternativ. Du kommer att se hur enkelt det är att förbereda ditt favoritrecept steg för steg. 

Kvalitet, hållbarhet och säkerhet

På OBH Nordica är kvalitet och hållbarhet av största vikt. Därför är våra luftfritöser tillverkade av motståndskraftiga material, såsom rostfritt stål, vilket säkerställer optimal prestanda under lång tid. Du behöver dessutom inte oroa dig för rengöringen. Tack vare våra hälsosamma fritösers non-stick design blir rengöringen enkelt tillbehören och skål är diskmaskinssäkra. Gör dig redo att laga mat och rengöra utan bekymmer.
Säkerheten är viktig i alla apparater. OBH Nordicas luftfritöser är utrustade med en automatisk avstängning. När matlagningen är klar stängs luftfritösen av sig vilket kan ge dig sinnesro i vardagen.
Luftfritösen är även designade med en halkfri bas som ger stabilitet under användning.

En fritös såld över hela världen

OBH Nordicas luftfritöser är erkända och sålda över hela världen. Dess kvalitet och prestanda har erövrat hemmen hos många som söker ett hälsosammare sätt att laga mat. Med en Air fryer från OBH Nordica har du en pålitlig och kvalitativ apparat till ditt förfogande.
Du kan inte missa en luftfritös från OBH Nordica. Köp den nu!
OBH Nordicas varmluftsfritöser är den perfekta lösningen för hälsosam och läcker matlagning. Med avancerad teknik, mångsidiga funktioner och kvalitetsmaterial har dessa luftfritöser vunnit förtroendet hos hem över hela världen. Upptäck glädjen i att laga mat med en luftfritös från OBH Nordica och njut av krispiga och hälsosamma måltider tillsammans med dina nära och kära. Vänta inte längre och gå med i vår hälsosamma matlagningsrevolution av OBH Nordica luftfritöser. Ditt välbefinnande och din familj kommer att tacka dig!

Fritera på ett hälsosamt sätt

OBH Nordicas hälsosamma fritöser är den idealiska lösningen för att njuta av krispiga friterade rätter hemma på ett hälsosamt sätt. En oljefri fritös är svaret på den fråga vi ofta ställer oss själva med lite skuld när vi förbereder mat till våra små: ska jag göra dem glada med en god tallrik pommes frites eller ska jag förbereda något hälsosammare?
Lösningen är luftfritösen som friterar utan olja. Bortom en trendig apparat är det en hushållsapparat som inte kan saknas i ditt kök om du bryr dig om dina näras välbefinnande.
Hur fungerar OBH Nordicas hälsosamma Air Fryers?
Att fritera utan olja är ett knep, det är en teknologisk lösning. Så här fungerar det. Air Pulse-systemet cirkulerar flödet av varm luft på ett cykloniskt sätt, vilket resulterar i krispiga resultat och möjliggör fritering med mycket lite olja. Den utmärker sig för sin snabba matlagning jämfört med konventionella ugnar och air fryerns höga effekt uppnår perfekta resultat på några minuter.
Använd Air fryern till mer än bara fritering. Du kan också använda den som en grill, eller för att rosta eller baka alla dina favoritrecept snabbt och enkelt. Upptäck 2-i-1-lösningen som kombinerar en hälsosam digital fritös med en grill, allt i ett. Köttet är perfekt, pommes fritesen är fantastiska och du kan också göra superkrispiga grönsaksfrites. Upptäck en mängd olika hälsosamma maträtter med vilken av dina favoritråvaror som helst. 

Upptäck dess många funktioner

Med olika modeller av OBH Nordicas hälsosamma varmluftfritöser kan du snabbt uppnå perfekta, hälsosamma och kvalitativa rätter. De erbjuder olika matlagningslägen - inklusive för ugnsmatlagning - med en temperaturväljare för att tillaga varje rätt till dess exakta temperatur och med en lättanvänd digital display.
Dessa hälsosamma fritöser ger dig perfekta och kvalitativa resultat, och erbjuder även möjligheten att torka för att skapa hälsosamma och hemlagade snacks, som torkad frukt eller grönsaker. Med en XL-kapacitet för upp till 6 personer är apparaten idealisk för hela familjen och vänner. Den är det perfekta alternativet till en klassisk ugn, för snabba resultat med färre kalorier men lika utsökt smak!

En Annan Anmärkningsvärd Funktion

Denna apparat har ett exklusivt korgsystem som erbjuder exceptionell kapacitet och dess design är kompakt och modern, med en pekskärm som gör den enkel att använda. Dessutom, glöm komplikationerna tack vare skålen och grillen som är säkra att diska i diskmaskin.

Lösningen för din vardag

Den aktuella trenden med att äta och laga mat på ett mycket hälsosammare sätt växer. Luftfritösen möjliggör detta, eftersom du kan laga alla typer av mat och de kommer alltid att tillagas på ett hälsosamt sätt. De är därför mycket mångsidiga. Med en enda, kompakt apparat som tar upp lite plats i köket kan den ersätta många apparater. De har flera funktioner och automatiska program, vilka anger idealisk tid och temperatur för varje typ av mat. Med funktioner som är anpassade för både den rutinerade kocken och kocken som helst gör något annat.