Air fryer & varmluftsfritös

Air fryer & varmluftsfritös

Air fryer är en köksmaskin som gör det möjligt att laga mat med minimal mängd olja eller inget alls. Med en Air fryer kan du laga dina favoriträtter på ett hälsosammare sätt. Upptäck vårt sortiment av Air fryers och förbättra din matlagning med våra testvinnande Easy Fry air fryers idag.

Köp en Easy Fry XL eller XXL och få tillbehör på köpet

Köp en Easy Fry XL eller XXL och få tillbehör på köpet

Just nu får du ett paket med tillbehör till air fryern till ett värde från 479 SEK när du köper en Easy fry XL eller XXL.

Så gör du:
Paketet med tillbehör läggs automatiskt till när du köper en Easy Fry XL eller XXL.

Erbjudandet gäller from 2024-02-23 tom 2024-08-30 och så långt lagret räcker. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Dual Easy Fry & Grill Coalblack - Air Fryer

Dual Easy Fry & Grill Coalblack - Air Fryer

Upptäck den ultimata lösningen för att tillaga olika maträtter samtidigt med Dual Easy Fry & Grill - Air fryer, en air fryer designad för den moderna familjens behov. Denna air fryer med stor kapacitet revolutionerar hemlagade måltider, gör det möjligt att enkelt förbereda en komplett måltid i en enda omgång. Med två separata matlagningslådor, en extra stor på 5.2 liter och en standardstorlek på 3.1 liter, erbjuder Dual Easy Fry & Grill flexibiliteten att tillaga olika rätter oberoende av varandra, samtidigt.

Air fryer - Bäst i test enligt Testfakta

Air fryer - Bäst i test enligt Testfakta

Easy fry & Grill Precision+ 2in1

Testfakta har testat åtta olika air fryers från välkända varumärken som har en kapacitet att tillaga mat för upp till 6 personer.  Vi är glada och stolta över att OBH Nordicas Easy Fry Precision+ vann testet där den bland annat tog hem första platsen för godaste pommesen. Easy Fry & Grill Precision 2in1 finns i färgerna svart och Silver (Easy Fry & Grill Precision+ Silver). Läs hela testet här

Air fryer - Bäst i test enligt Tek.no

Air fryer - Bäst i test enligt Tek.no

Friterar, grillar och ångar - Utforska en helt ny värld av mångsidig matlagning med OBH Nordicas Easy Fry & Grill 3in1 Steam+ Air Fryer!

Easy Fry & Grill 3in1 Steam+ kombinerar tre fantastiska funktioner - grillning, fritering och ångning - för att ge dig otaliga möjligheter i köket. Oavsett om du vill grilla saftiga köttbitar, uppnå krispighet och textur med air fryer-funktionen eller bevara näringsämnen med ångningsfunktionen, så är denna 3-i-1 Air Fryer allt du behöver.

Fritös utan olja

Fritös utan olja

Letar du efter ett mer hälsosamt sätt att tillaga dina favoritmåltider utan att kompromissa med smaken? Då kan en air fryer vara lösningen för dig. Denna innovativa köksapparat har revolutionerat sättet vi tillagar mat på genom att använda het cirkulerande luft för att skapa en krispig yta, vilket gör det möjligt att njuta av friterad mat med minimal användning av olja. Jämfört med traditionella ugnar erbjuder air fryers en rad fördelar som snabbare tillagningstider, bättre energieffektivitet och enklare rengöring, vilket gör dem till ett utmärkt val för det moderna köket.

Varför bör jag köpa en air fryer?

Varför bör jag köpa en air fryer?

En air fryer sparar på tiden i köket. Tillaga dina favoriträtter på ett ögonblick, utan att behöva vänta på att ugnen eller oljan ska värmas upp. Tänk dig att kunna tillaga en hälsosam middag på bara några minuter, och samtidigt ha tid över för att umgås med familjen eller koppla av efter en lång dag. Med en Air Fryer är det möjligt. Så släpp stressen i köket och njut av god mat på ett ögonblick.

Fördelarna med att använda en Air Fryer

Fördelarna med att använda en Air Fryer

Med våra air fryers kan du bland annat grilla, ånga och fritera maten. Du kan även göra muffins och andra desserter.  Det ger dig en hel del flexibilitet  i vardagen då air fryer kommer göra jobbet åt dig. Våra förinställda program för kyckling, fisk och pommes gör det ännu enklare att laga goda maträtter med minimal ansträngning.  Våra Air fryers är designade för enkel rengöring, med många modeller som har diskmaskinssäkra delar, vilket sparar tid och ansträngning i köket. Upptäck vår air fryer med ång-funktion för ytterligare flexibilitet i matlagningen. 

Är air fryer bättre än ugn?

När det gäller att avgöra om en air fryer är bättre än en ugn, beror svaret på flera faktorer, inklusive dina personliga matlagningsbehov, smakpreferenser och hälsomål. Air fryers har blivit alltmer populära tack vare deras förmåga att erbjuda ett hälsosammare alternativ till traditionell fritering, utan att kompromissa med den krispiga texturen som så många av oss älskar. Nedan belyser vi fördelarna med att använda en air fryer jämfört med en traditionell ugn, med fokus på användarvänlighet, hälsofördelar och matkvalitet.

Användarvänlighet

En air fryer värms upp betydligt snabbare än en traditionell ugn, vilket gör den idealisk för snabba måltider och mindre kök. Dess kompakta storlek tar inte bara upp mindre utrymme, den gör även en air fryer enklare att rengöra. Med enkla inställningar kan du lätt justera tid och temperatur för att matcha en mängd olika recept. För dem som uppskattar bekvämlighet och snabbhet, är en air fryer ofta det bättre valet.

Hälsofördelar

En av de största fördelarna med en air fryer är att du minskar användningen av olja vid matlagning. Air fryer sprider varmluften snabbare än en varmluftsugn. Eftersom spridningen av varmluften inte är lika effektiv i ugnen så behöver man använda mer matfett än i en air fryer.  Genom att cirkulera het luft snabbt runt maten, kan air fryers skapa en krispig yta utan behovet av de stora mängder olja  eller matfett. Detta resulterar i lägre kalori- och fettinnehåll i din mat, vilket är en betydande fördel för alla som strävar efter en hälsosammare alternativ till traditionell fritering eller matlagning i ugn. 

Matkvalitet

Air fryers är mästare på att tillaga en rad rätter till perfektion, från krispiga pommes frites och kycklingvingar till grönsaker och till och med vissa bakverk. Maten blir inte bara krispig på utsidan, utan förblir också saftig och full av smak på insidan. Medan ugnar erbjuder större mångsidighet för olika tillagningsmetoder, såsom bakning och långsam rostning, är air fryers oslagbara när det gäller att snabbt leverera krispiga och mer hälsosamma resultat.

Sammanfattningsvis, valet mellan en air fryer och en ugn beror på dina personliga preferenser och köksbehov. Om du värderar snabbhet, bekvämlighet och hälsosammare matlagning, kan en air fryer vara det bättre alternativet för dig. För dem som föredrar ett mer mångsidigt alternativ som kan hantera en bredare variation av matlagningstekniker och har mer volym, kan en traditionell ugn fortfarande vara det bästa valet. Oavsett ditt val, kan en air fryer i ditt kök erbjuda nya och spännande sätt att utforska hälsosam matlagning och spara tid i vardagen. 

Vad är skillnaden mellan en air fryer och en traditionell ugn?

Vad är skillnaden mellan en air fryer och en traditionell ugn?

Air fryers och traditionella ugnar kan båda producera utsökt mat, men de skiljer sig åt när det gäller tillagningsmetod och effektivitet. Med sin förmåga att snabbt värma upp och cirkulera het luft runt maten, kan air fryers minska tillagningstiden avsevärt jämfört med ugnar. Denna effektivitet gör inte bara air fryers till ett energisnålt alternativ men även perfekt för snabba och läckra måltider.

Varför välja en Air Fryer framför andra alternativ?

Varför välja en Air Fryer framför andra alternativ?

Om du vill maximera din tid och matlagningserfarenhet så bör du överväga att investera i en air fryer. Med en air fryer kommer du att upptäcka en helt ny värld av hälsosamma och läckra måltider som är snabba och enkla att förbereda. Air fryers förinställda matlagningsprogram gör det ännu enklare att laga god mat med liten ansträngning. Låt din air fryer göra det mesta av jobbet medan du kan fokusera på annat. 

Att använda en air fryer erbjuder samtidigt en möjlighet att njuta av dina friterade rätter såsom nuggets och pommes utan att behöva sänka ned livsmedlet i olja. En air fryer behöver nämligen betydligt mindre olja och stekfett än vad många andra matlagningstekniker kräver.

Oavsett om du förbereder snacks, desserter, sidorätter eller huvudrätter, kan en air fryer hjälpa dig att uppnå perfekta resultat.

Innan du bestämmer dig för att köpa en air fryer, är det dock viktigt att överväga storleken på din hushåll och vilken typ av rätter du planerar att tillaga. Denna mångsidiga köksapparat erbjuder ett brett utbud av tillagningsmöjligheter, från krispiga pommes frites till saftig kyckling, vilket gör den till en oumbärlig del av varje kök.

Hur använder man en air fryer?

Hur använder man en air fryer?

Air fryers använder snabbt cirkulerande het luft för att tillaga maten, vilket ger en krispig yta utan den mängd olja som krävs för traditionell fritering. För att komma igång med din air fryer, följ dessa enkla steg:

 • Förbered maten: Skär maten i jämnstorleksbitar för enhetlig tillagning. För vissa livsmedel, som frysta varor, behöver du inte tina dem först.
 • Applicera olja: Även om air fryers kräver mycket mindre olja, kan en lätt pensling eller spray av olja förbättra krispigheten. Använd en oljesprayflaska för jämn fördelning.
 • Placera maten i korgen: Se till att inte överbelasta korgen för att tillåta luften att cirkulera fritt.
 • Ställ in tiden och temperaturen: Följ recept eller användarmanualens rekommendationer för inställningar. 
 • Skaka eller vänd maten: För vissa livsmedel behöver man skaka för att säkerställa jämn tillagning.  För att skaka livsmedlen, fatta tag i handtaget, dra ut skålen ur apparaten och skaka den. Skjut tillbaka skålen i apparaten och tryck på Start-knappen igen.Se tillagningsguide för mer information. Observera att vissa av våra air fryers kommer påminna dig om att skaka om pommes. 
 • Timerlarmet ljuder när den inställda tillagningstiden är slut: Dra ut skålen ur apparaten och placera den på en värmebeständig yta. Kontrollera att livsmedlen är korrekt tillagade. Om livsmedlen inte är korrekt tillagade, skjut tillbaka skålen i apparaten och ställ in timern på ytterligare några minuter.
Förinställda tillagningprogram.

Förinställda tillagningprogram.

 För dig som vill leva hälsosamt och strävar efter att servera god och nyttig mat till din familj är en air fryer ett bra alternativ. För smidig och tidsbesparande matlagning har vi air fryers med förinställda tillagningsprogram såsom kyckling, fisk, bakning och pommes. 

Vilken olja använder man i en air fryer?

Vilken olja använder man i en air fryer?

Valet av olja är viktigt när man lagar mat med en air fryer. Oljor med en hög rökpunkt är att föredra eftersom de kan värmas upp till höga temperaturer utan att brytas ned och producera skadliga föreningar. Här är några av de bästa oljorna att använda:

 • Rapsolja: Med en rökpunkt på cirka 400 grader Fahrenheit (204 grader Celsius), är rapsolja ett utmärkt val för de flesta air fryer-recept.
 • Avokadoolja: Känd för sin höga rökpunkt (omkring 520 grader Fahrenheit eller 271 grader Celsius), är avokadoolja perfekt för högtemperaturtillagning.
 • Olivolja: Extra jungfruolivolja har en lägre rökpunkt (runt 375 grader Fahrenheit eller 190 grader Celsius) men är fortfarande ett bra val för många air fryer-rätter. Dock är den mer lämpad för rätter som tillagas vid lägre temperaturer.

Air fryer pommes

Tillagning av pommes frites i en air fryer är inte bara ett hälsosammare alternativ till traditionell fritering, det är också enkelt och ger fantastiska resultat. Med en air fryer kan du njuta av krispiga och gyllenbruna pommes med en bråkdel av oljemängden som används i konventionell fritering.

Ingredienser:

 • Färsk potatis (mängden beror på storleken på din air fryer)
 • 1–2 matskedar olja (t.ex. rapsolja eller olivolja)
 • Salt och andra kryddor efter smak (t.ex. paprikapulver, vitlökspulver)

Förberedelser:

 • Skär potatisen: Börja med att skala potatisarna om du föredrar det, och skär dem sedan i jämnstora pommes frites-stavar för att säkerställa jämn tillagning.
 • Blötlägg: Blötlägg potatisstavarna i kallt vatten i minst 30 minuter för att avlägsna överskottsstärkelse, vilket bidrar till en krispigare slutprodukt.
 • Torka: Torka noggrant av potatisstavarna med en ren kökshandduk eller pappershanddukar för att avlägsna så mycket fukt som möjligt.

Tillagning:

 • Olja och krydda: Lägg potatisstavarna i en skål, tillsätt olja och krydda väl. Blanda så att alla stavar är jämnt täckta.
 • Lägg i air fryern: Fördela pommes frites jämnt i air fryer-korgen, se till att inte överbelasta korgen för att möjliggöra optimal luftcirkulation.
 • Tillaga: Tillaga i air fryer vid 180–200 grader Celsius i cirka 15–20 minuter. Skaka korgen försiktigt eller vänd pommesen halvvägs genom tillagningstiden för att säkerställa att de blir jämnt krispiga. Vissa av våra air fryers kommer att påminna dig om att det är dags att skaka korgen. 
 • Säsongsanpassa: När pommes frites är gyllenbruna och krispiga, ta ut dem och krydda med salt och eventuella ytterligare kryddor.

Om du överväger att köpa en air fryer

Att överväga ett köp av en air fryer är en fråga som engagerar många hushåll idag. Med den växande trenden mot hälsosammare matvanor och behovet av bekvämlighet i köket, står air fryers i centrum för diskussionen. 

Minska fett ock kalorier i din matlagning

En av de främsta anledningarna till att många överväger att köpa en air fryer är den hälsosamma matlagningsmetoden den erbjuder. Genom att använda het cirkulerande luft istället för olja för att uppnå den krispiga texturen, kan du minska mängden fett och kalorier i dina måltider avsevärt. 

Snabb uppvärmning & tillagning

Air fryers är kända för sin användarvänlighet och bekvämlighet. De är snabba att värma upp och kan tillaga mat snabbare än traditionella ugnar, vilket sparar tid i ett hektiskt kök. Dessutom är de oftast enkla att rengöra, med många modeller som har avtagbara delar som är diskmaskinssäkra. Denna kombination av snabb matlagning och enkel rengöring gör air fryers till ett praktiskt val för både upptagna familjer och individer.

Mångsidigt alternativ till att laga mat, inte bara för fritering.

En air fryer är inte bara för fritering; den är en mångsidig köksapparat som kan användas för att baka, rosta, ånga och till och med grilla (beroende på modell). Oavsett om du vill tillaga krispiga grönsaker, saftigt kycklingbröst, eller till och med efterrätter som muffins, kan en air fryer hantera det. Denna mångsidighet gör att du kan experimentera med olika recept och utvidga dina kulinariska horisonter utan behovet av flera olika köksapparater.

Energieffektivitet i jämförelse med vanlig ugn

Med tanke på energieffektiviteten hos en air fryer jämfört med en traditionell ugn, kan den också bidra till lägre energiräkningar över tid. Eftersom air fryers är effektiva och snabba, använder de generellt mindre energi för att uppnå samma tillagningsresultat. Dessutom, genom att minska behovet av att köpa olja för fritering, kan du också spara pengar på lång sikt.

Slutsats

Så, är det värt att köpa en air fryer? Med tanke på de hälsobeneficer, användarvänlighet, mångsidighet och kostnadseffektivitet den erbjuder, kan svaret för många vara ett rungande ja. För de som värderar snabb, bekväm och hälsosam matlagning, representerar en air fryer en värdefull investering för köket. Att kunna njuta av dina favoriträtter med mindre fett och kalorier, samtidigt som du sparar tid och energi, gör en air fryer till en övertygande addition till ditt matlagningsarsenal.

Tips inför ditt air fryer köp

Tips inför ditt air fryer köp

Storlek/kapacitet - välj en storlek som passar dina behov, för en familj på fyra personer rekommenderas en kapacitet på minst 4 liter.

Timer -  en timer är en praktisk funktion som hjälper dig att undvika att bränna maten och ger dig möjlighet att multitaska.

Temperatur - välj en airfryer med justerbar temperatur eller förinställda program för att kunna tillaga en mängd olika rätter på bästa sätt.

Enkel att använda och rengöra

Enkel att använda och rengöra

När det kommer till rengöring är Air Fryern enkel att hantera. Den non-stick-belagda ytan innebär att matrester inte fastnar och du behöver inte skrubba eller skrapa för att få bort dem. Torka bara av ytan med en mjuk trasa eller en mild diskborste, och din Air Fryer kommer att vara ren och redo för nästa användning.

För att göra rengöringen ännu enklare är de flesta delar av Air Fryern löstagbara och diskmaskinsäkra. Du kan enkelt placera korgar, brickor och tillbehör i diskmaskinen för en grundlig och smidig rengöring. Det sparar tid och gör det ännu mer bekvämt för dig.

Hur rengör man air fryer?

Hur rengör man air fryer?

Easy Fry & Grill XXL - Lätt att rengöra 

Det är enkelt att rengöra din air fryer, se hur du gör med din Easy fry XXL i videon.

 

Prova hemma 100 dagar

Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd. Detta erbjudande gäller för produkter inköpta i Sverige från 2018-11-15 till 2024-12-31 och 100 dagar framåt från inköpsdatum på kvittot.

Läs mer

OBH Nordica - Din allierade i hälsosam matlagning

En luftfritös som främjar dietetik

Är du mån om att upprätthålla en balanserad kost och ta hand om din hälsa? Air fryern är din perfekta allierade. Med 99% mindre tillsatt fett jämfört med traditionella fritöser (*700 g pommes frites med 8 ml olja i jämförelse med oljefritös med 2 l olja) säkerställer matlagning med en oljefri luftfritös en hälsosammare kost. Våga njuta av dina favoriträtter med färre kalorier och fett, utan att offra smaken.
Tack vare varmluftstekniken kommer du att njuta av krispiga och läckra resultat med bara minimal eller ingen olja.

Perfekta resultat med liten ansträngning

OBH Nordicas air fryer är superenkla att använda. Med hjälp av pekskärmen kan du välja mellan manuellt kontrollerade och digitala fritöser med 7 förinställda program. Oavsett vad du väljer får du läckra resultat tack vare dess 16 funktioner. Från en paj till en perfekt rostad kyckling för hela familjen. Dessutom, upptäck dess exklusiva gjutjärns- och non-stick aluminiumgrill för allt från möra och saftigt tillagat kött till rostade grönsaker med mycket smak. Njut av en kulinarisk upplevelse fylld av smaker.

Upptäck energibesparingarna med våra oljefria fritöser

Våra oljefria fritöser låter dig spara upp till 65% energi*. Njut av snabbare och billigare matlagning med lägre elförbrukning. Nu kan du förbereda dina favoriträtter mer effektivt, utan att offra den läckra smaken och texturen du älskar. Gör övergången till ett mer hållbart kök och gynna både din plånbok och miljön!
*Jämfört med en traditionell energiklass A ugn. Tester utförda 2022 med frysta potatischips.

I alla storlekar

OBH Nordicas air fryers kommer i en mängd olika storlekar för att möta alla behov. Från den största till den mest minsta. Oavsett om du letar efter en stor luftfritös för att tillgodose hela familjen eller en liten luftfritös för trånga utrymmen, har OBH Nordica det bästa alternativet för dig. Oavsett vilken storlek din varmluftfritös du har kommer du alltid kunna förbereda fantastiska recept. Dessutom kan du välja vilken färg som passar ditt kök bäst; svart för elegans och sofistikation eller rostfritt stål som en symbol för modernitet och för att förhöja vilket kök som helst.

Teknik till din kökstjänst

OBH Nordicas Air Fryer kombinerar en rad funktioner som gör matlagningen enklare och roligare. Med en justerbar timer kan du justera tillagningstiden för varje förberedelse.
Avancerad teknik garanterar att dessa smarta fritöser ger perfekta resultat och snabb matlagning, vilket sparar dig tid i köket. Med OBH Nordicas air fryers kommer du att uppnå resultat värdiga en professionell kock. Dessa pro luftfritöser kombinerar högsta teknologi med en sofistikerad design för att ge dig den bästa matupplevelsen hemma.

Oändlig inspiration

Behöver du idéer till dina förberedelser? På obhnordica.se/recept hittar du ett brett utbud av recept med din hälsosamma fritös. Från traditionella recept till mer kreativa alternativ. Du kommer att se hur enkelt det är att förbereda ditt favoritrecept steg för steg. 

Kvalitet, hållbarhet och säkerhet

På OBH Nordica är kvalitet och hållbarhet av största vikt. Därför är våra luftfritöser tillverkade av motståndskraftiga material, såsom rostfritt stål, vilket säkerställer optimal prestanda under lång tid. Du behöver dessutom inte oroa dig för rengöringen. Tack vare våra hälsosamma fritösers non-stick design blir rengöringen enkelt tillbehören och skål är diskmaskinssäkra. Gör dig redo att laga mat och rengöra utan bekymmer.
Säkerheten är viktig i alla apparater. OBH Nordicas air fryers är utrustade med en automatisk avstängning. När matlagningen är klar stängs luftfritösen av sig vilket kan ge dig sinnesro i vardagen.
Luftfritösen är även designade med en halkfri bas som ger stabilitet under användning.

Fritera på ett hälsosamt sätt

OBH Nordicas hälsosamma fritöser är den idealiska lösningen för att njuta av krispiga friterade rätter hemma på ett hälsosamt sätt. En oljefri fritös är svaret på den fråga vi ofta ställer oss själva med lite skuld när vi förbereder mat till våra små: ska jag göra dem glada med en god tallrik pommes frites eller ska jag förbereda något hälsosammare?
Lösningen är luftfritösen som friterar utan olja. Bortom en trendig apparat är det en hushållsapparat som inte kan saknas i ditt kök om du bryr dig om dina näras välbefinnande.


Hur fungerar OBH Nordicas Air Fryers?


Att fritera utan olja är ett knep, det är en teknologisk lösning. Så här fungerar det. Air Pulse-systemet cirkulerar flödet av varm luft på ett cykloniskt sätt, vilket resulterar i krispiga resultat och möjliggör fritering med mycket lite olja. Den utmärker sig för sin snabba matlagning jämfört med konventionella ugnar och air fryerns höga effekt uppnår perfekta resultat på några minuter.
Använd Air fryern till mer än bara fritering. Du kan också använda den som en grill, eller för att rosta eller baka alla dina favoritrecept snabbt och enkelt. Upptäck 2-i-1-lösningen som kombinerar en hälsosam digital fritös med en grill, allt i ett. Köttet är perfekt, pommes fritesen är fantastiska och du kan också göra superkrispiga grönsaksfrites. Upptäck en mängd olika hälsosamma maträtter med vilken av dina favoritråvaror som helst. 

Upptäck dess många funktioner

Med olika modeller av OBH Nordicas hälsosamma varmluftfritöser kan du snabbt uppnå perfekta, hälsosamma och kvalitativa rätter. De erbjuder olika matlagningslägen - inklusive för ugnsmatlagning - med en temperaturväljare för att tillaga varje rätt till dess exakta temperatur och med en lättanvänd digital display.
Dessa hälsosamma fritöser ger dig perfekta och kvalitativa resultat, och erbjuder även möjligheten att torka för att skapa hälsosamma och hemlagade snacks, som torkad frukt eller grönsaker. Med en XL-kapacitet för upp till 6 personer är apparaten idealisk för hela familjen och vänner. Den är det perfekta alternativet till en klassisk ugn, för snabba resultat med färre kalorier men lika utsökt smak!

En annan anmärkningsvärd funktion

Air fryer har ett exklusivt korgsystem som erbjuder exceptionell kapacitet och dess design är kompakt och modern, med en pekskärm med förinställda program som gör den enkel att använda. Dessutom, glöm komplikationerna tack vare skålen och grillen som är säkra att diska i diskmaskin.

Lösningen för din vardag

Den aktuella trenden med att äta och laga mat på ett mycket hälsosammare sätt växer. Air fryer möjliggör detta, eftersom du kan laga alla typer av mat och de kommer alltid att tillagas på ett hälsosamt sätt om man följer rätt instruktioner. De är därför mycket mångsidiga. Med en enda, kompakt apparat som tar upp lite plats i köket kan den ersätta många apparater. De har flera funktioner och automatiska program, vilka anger idealisk tid och temperatur för varje typ av mat. Med funktioner som är anpassade för både den rutinerade kocken och kocken som helst gör något annat. 

 

Läs mer om Air fryer

Guide Airfyer | OBH Nordica

Hur rengör jag min air fyer? | OBH Nordica

Varför behöver jag en air fryer | OBH Nordica

Inspirerande recept till air fryer

Air fryer med ånga för att bibehålla näring och smak

Multifunktionell air fryer med 9 fantastiska funktioner 

Turbo Cuisine & Fry Multikokare - använd din multikokare som en air fryer

Easy Fry Compact Digital - En mindre air fryer för små hushåll

Air fryern men två matlagningslådor- För den stora familjen

Easy Fry & Grill Precision 2in1 - Bäst i test enligt Testfakta

Maximera användningen -Fler möjligheter för din matlagning med fyra tillbehör till din Easy Fry XL

Maximera användningen - Fler möjligheter för din matlagning med fyra tillbehör till din Easy Fry XXL