Dual Easy Fry & Grill Coalblack - Air fryer

Ej i lager
2830,00 SEK
  • Två separata matlagningslådor
  • Extra-krisp teknologi
  • Spara tid och energi
2830,00 SEK
info_icon

Slut i vårt online-lager

Produkten är slut i vårat onlinelager. Hitta produkten hos någon av våra återförsäljare nedan.

check.svgFri frakt över 500 kr

check.svg30 dagars öppet köp

check.svg  Fri retur

Beskrivning

Tillaga olika maträtter samtidigt, enkel matlagning till hela familjen.
Dual Easy Fry & Grill är en air fryer med stor kapacitet. Med de två olika matlagningslådorna tillagar du enkelt en komplett hemlagad måltid till dig och familjen i en enda omgång. Dual Easy Fry & Grill har två matlagningslådor, den ena är extra stor och rymmer 5.2 Liter och den andra i vanlig storlek rymmer 3.1 Liter. De är oberoende av varandra, vilket innebär att du kan använda och tillaga olika maträtter i varsin matlagningslåda samtidigt. Matlagningslådan ..

Våra återförsäljare

Få en komplett måltid färdig på bara några minuter med Dual Easy Fry

Få en komplett måltid färdig på bara några minuter med Dual Easy Fry

Maximera matlagningen med Dual easy fry & grill. Denna air fryer är designad för att tillaga två olika maträtter samtidigt. Utrustad med två olika lådor, en stor på 5,2 liter och en standard 3,1 liter vilket gör det möjligt att effektivt tillaga en hemlagad måltid i en omgång. 

Extra kripsiga och gyllene resultat

Extra kripsiga och gyllene resultat

Revolutionera din matlagning med en air fryer som kombinerar snabb, het luftströmning för att tillaga mat med upp till 99% mindre fett. Fritera eller grilla men med minimal eller ingen olja. En air fryer minimerar även lukt och matos under tillagningen vilket gör den till ett utmärkt val om du vill bibehålla ett rent och fräscht kök och minimera diskningen av kokkärl och verktyg.

Åtta förinställda program

Åtta förinställda program

Tillaga bland annat kyckling, grönsaker, fisk, kött och pommes med åtta förinställda program. Dual Easy Fry & Grill Coal är mångsidig nog för att baka, rosta, gratinera och värma upp redan tillagad mat. Du kan även anpassa matlagningen efter dina behov genom att enkelt justera temperaturen mellan 40-200 grader. 

Två matlagningslådor

Två matlagningslådor

Den stora matlagningslådan på 5,2 liter inkluderar ett formgjutet grillgaller särskilt anpassat för grillning men som går att använda till alla typer av matlagning. Den mindre lådan med en kapacitet på 3,1 liter är utrustad med ett standardgaller. Standardgallret är inte avsett för användning i grillfunktionen. 

Enkel rengöring

Enkel rengöring

Efter att du har avslutat din matlagning så kan du rengöra alla lösa tillbehör. Grillgallret, det vanliga gallret samt de två matlagningslådorna är säkra att diska i diskmaskin. 

Prova hemma 100 dagar

Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd. Detta erbjudande gäller för produkter inköpta i Sverige från 2018-11-15 till 2024-12-31 och 100 dagar framåt från inköpsdatum på kvittot.