Plattång
Få ett slätt och glansigt hår

Plattång

Plattången är ditt bästa verktyg för att få ett platt hår som håller länge. Men med en riktigt bra plattång kan du även skapa stora voluminösa lockar och styla toppar, längder och lugg – helt enkelt göra just din frisyr.

Björn Axén by OBH Nordica, stay professional

Utforska serien från Björn Axén. Kunskap utvecklat sen 60-talet för perfektion.
Få stylingtips från frisörer hos Björn Axen som visar dig deras teknik , kika på vår hemsida eller besök vår youtubekanal för tips på hur du får de perfekt raka topparna.

Plattänger för rakt och lockigt hår

Våra plattänger är utformade för att passa din hårtyp. Med hjälp av keramiska plattor så får du en skonsammare hårvård, och du får en fin och fräsch finish på ditt hår. Glöm inte att det är viktigt att använda värmeskydd innan, för extra skydd av ditt hår.

Våra plattänger

Få rakt eller lockigt hår med våra olika modeller av plattänger. Hos oss på hittar du plattänger från vårt eget märke OBH Nordica, men även plattänger från Björn Axén tools by OBH Nordica.

Våra plattänger med rundade kanter är perfekt för att locka ditt hår. Plattången, eller en straightener som det också kallas,  är därför ett av de mest mångsidiga skönhetsverktygen du kan äga. Från raka toppar till stora luftiga lockar till en romantisk 70-tals gardinlugg. Vi har alla vår favorit och med snabb uppvärmning så blir du klar på nolltid.

Smarta lösningar som underlättar för dig

Vet du att du är personen som glömmer plattan på, nyckeln i dörren eller att släcka alla lampor innan du går hemifrån. Då är plattänger med automatisk avstängning det säkra köpet som kommer passa perfekt för dig. Roterande sladd, lås och långa strömkablar är några andra funktioner bland vårt stora urval av tänger. 

Hitta bästa plattången

Plattången är ditt bästa verktyg för att få ett platt hår som håller länge. Men med en riktigt bra plattång kan du även skapa stora voluminösa lockar och styla toppar, längder och lugg – helt enkelt göra just din frisyr. Hos oss på hittar du plattänger från vårt eget märke OBH Nordica och serien Artist, men även plattänger från Björn Axén tools by OBH Nordica. Vi har allt ifrån små och prisvärda plattänger till mini plattång, plattång med 3 m lång sladd och professionella, avancerade plattänger. Vi vet att olika hår kräver olika plattänger. Därför har vi plattänger med justerbar temperatur så du kan välja en värmegrad som inte blir skadlig (tänk tunnare hår = lägre temperatur och glöm inte värmeskyddet!). Vi har även plattänger med extra breda plattor som passar dig med tjockt och långt hår. Vill du locka håret med plattång är en plattång med rundade kanter ditt bästa val. Vilken plattång väljer du?

Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd. Detta erbjudande gäller för produkter inköpta i Sverige från 2018-11-15 till 2022-12-31 och 100 dagar framåt från inköpsdatum på kvittot.

Läs mer