Plattång
Få ett slätt och glansigt hår

Plattång

Plattången är ditt bästa verktyg för att få ett platt hår som håller länge. Men med en riktigt bra plattång kan du även skapa stora voluminösa lockar och styla toppar, längder och lugg – helt enkelt göra just din frisyr.

Undvik onödigt slitage på ditt hår

Undvik onödigt slitage på ditt hår

Med Thermocontrols jämna värmespridning behöver du inte använda lika hög temperatur som med en klassisk plattång. Värme är en av de saker som sliter på håret allra mest, och hög och ojämn temperatur leder till mer onödigt slitage. Tack vare Thermocontrol kan detta helt undvikas och keratinet skyddas till hundra procent!.

Björn Axén by OBH Nordica, stay professional

Björn Axén by OBH Nordica, stay professional

Utforska styling verktygen vi har tagit fram i samarbete med Björn Axén. Den nyaste serien vi har tagit fram heter Ultimate experience och plattången  kommer passa dig som har höga krav på kvalité och skonsamhet mot håret. 
Vill du få hjälp med inspiration så kan du få heta styling tips från frisörer hos Björn Axen som visar dig deras teknik , kika på vår youtube kanal och låt dig inspireras av Björn Axéns duktiga frisörer. 

Plattänger för rakt och lockigt hår

Plattänger för rakt och lockigt hår

Våra plattänger är utformade för att passa din hårtyp. Med hjälp av keramiska plattor så får du en skonsammare hårvård, och du får en fin och fräsch finish på ditt hår. Glöm inte att det är viktigt att använda värmeskydd innan, för extra skydd av ditt hår.

Våra plattänger

Våra plattänger

Få rakt eller lockigt hår med våra olika modeller av plattänger. Hos oss på hittar du plattänger från vårt eget märke OBH Nordica, men även plattänger från Björn Axén tools by OBH Nordica.

Våra plattänger med rundade kanter är perfekt för att locka ditt hår. Plattången, eller en straightener som det också kallas,  är därför ett av de mest mångsidiga skönhetsverktygen du kan äga. Från raka toppar till stora luftiga lockar till en romantisk 70-tals gardinlugg. Vi har alla vår favorit och med snabb uppvärmning så blir du klar på nolltid.

Smarta lösningar som underlättar för dig

Smarta lösningar som underlättar för dig

Vet du att du är personen som glömmer plattan på, nyckeln i dörren eller att släcka alla lampor innan du går hemifrån. Då är plattänger med automatisk avstängning det säkra köpet som kommer passa perfekt för dig. Roterande sladd, lås och långa strömkablar är några andra funktioner bland vårt stora urval av tänger. 

Hitta bästa plattången

Hitta bästa plattången

Plattången är ditt bästa verktyg för att få ett platt hår som håller länge. Men med en riktigt bra plattång kan du även skapa stora voluminösa lockar och styla toppar, längder och lugg – helt enkelt göra just din frisyr. Hos oss på hittar du plattänger från vårt eget märke OBH Nordica och serien Artist, men även plattänger från Björn Axén tools by OBH Nordica.

Vi har allt ifrån små och prisvärda plattänger till mini plattång, plattång med 3 m lång sladd och professionella, avancerade plattänger. Vi vet att olika hår kräver olika plattänger. Därför har vi plattänger med justerbar temperatur så du kan välja en värmegrad som inte blir skadlig (tänk tunnare hår = lägre temperatur och glöm inte värmeskyddet!). Vi har även plattänger med extra breda plattor som passar dig med tjockt och långt hår. Vill du locka håret med plattång är en plattång med rundade kanter ditt bästa val. Vilken plattång väljer du?

Prova hemma 100 dagar

Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd. Detta erbjudande gäller för produkter inköpta i Sverige från 2018-11-15 till 2022-12-31 och 100 dagar framåt från inköpsdatum på kvittot.

Läs mer