Ingredienser
| 30 g | smör |
| 6 | små lammlägg |
| 6 | vitlöksklyftor, skalade och hackade |
| 5 | selleristjälkar, tvättade och skurna i små kuber |
| 6 | morötter, skalade och skurna i små kuber |
| 240 g | konserverade hackade tomater |
| 250 ml | vatten |
| 2 kvistar | färsk timjan |
| 2 kvistar | färsk rosmarin |
| 2 | lagerblad |
| Salt och peppar, efter smak |
Gör så här
-
Smält smöret i tryckkokaren.
-
Bryn lammläggen på alla sidor. Lägg åt sidan. Stek vitlöken med selleri och morötter i 5 minuter.
-
Häll i tomaterna och vattnet. Tillsätt timjan, rosmarin och lagerblad, krydda och blanda. Lägg i lammläggen.
-
Tryckkoka i ca 40 minuter
-
Servera!