Ingredienser
| 300 g | strimlad biff |
| 3 msk | matolja |
| 1 | broccoli i mindre bitar |
| 1 msk | strimlad färsk ingefära |
| 200 g | äggnudlar |
| 1 dl | strimlad salladslök |
| Marinad: | |
| 1 ½ dl | Oystersås |
| ½ dl | soja msk soja |
| 1 | pressad lime |
| 1 | riven vitlöksklyfta |
| Salt och peppar |
Gör så här
-
Rör samman allt till marinaden och smaka av med salt och peppar.
-
Strimla biffen och lägg i hälften av marinaden. Låt stå ca 10 minuter.
-
Koka äggnudlarna.
-
Stek köttet på hög värme i lite olja, vänd ner broccoli och ingefära och stek snabbt tills al dente. Vänd ner nudlarna och häll på resterande marinad. Blanda väl.
-
Lägg upp i skålar och toppa med salladslök.