Ingredienser
| 1 kg | blandade grönsaker som: broccolini, grön sparris, salladslök, morot |
| Salt och peppar | |
| Dressing: | |
| 1 dl | apelsinjuice |
| 3 msk | olivolja |
| 1 msk | flytande honung |
| 1 dl | hackade pistagenötter |
| Salt och svartpeppar | |
| Dipp: | |
| 2 dl | crème fraiche |
| 150 g | fetaost |
| 1 msk | honung |
Gör så här
-
Skär grönsakerna i jämnstora bitar. Lägg i steamern och ånga i ca 10-12 minuter tills al dente.
-
Dippen: Mixa samman crème fraiche med fetaost och smaka av med lite honung, salt och peppar. Strö över pistagenötterna.
-
Dressingen: Blanda samman ingredienserna till dressingen i en liten skål.
-
Lägg upp grönsakerna på ett fat, ringla över dressingen på grönsakerna och servera tillsammans med dippsåsen.