Steka, servera, njut!

Pannkakspanna - Skapa perfektion i varje pannkaka

Pannkakspanna -
Perfekta pannkakor med Thermo-Signal™

Perfekta pannkakor med Thermo-Signal™

När symbolen i mitten blir röd, har din panna nått den idealiska stektemperaturen för att starta matlagningen.

Tefals pannkakspannor kännetecknas av låga kanter-

Tefals pannkakspannor kännetecknas av låga kanter-

för att det ska vara enkelt att vända på pannkakorna under tillagningen.

Excellence Pannkakspanna - tillverkad i Frankrike

Inga repor, inga hack, aldrig fastbränd mat – med pålitliga kokkärl som tål tuffa tag under lång tid är du alltid välutrustad i köket.

Vad är en pannkakspanna?

Vad är en pannkakspanna?

En pannkakspanna har en lägre kant så att du enkelt kan vända dina pannkakor. Värmen är jämnt fördelad över pannkakspannan på medelhög värme. 

Lär dig mer här
Non-stick beläggning -

Non-stick beläggning -

Pannkakorna kommer inte fastna eller gå sönder under stekningen tack vare deras non-stick beläggning. 

Låg vikt och greppvänliga handtag

Låg vikt och greppvänliga handtag

Tack vare dess låga vikt kan du med en snärt av handleden med det greppvänliga handtaget vända pannkakan som ett proffs. 

Villken panna väljer du? Wokpanna eller traktörpanna? Vi reder ut begreppen

Pannkakspannan har en låg kant och plan botten utformad för vända pannkakor.

Pannkakspannan har en låg kant och plan botten utformad för vända pannkakor.

Wokpannan har en rund botten med höga sluttande kanter för stekning på hög värme med mycket rörelse.

Wokpannan har en rund botten med höga sluttande kanter för stekning på hög värme med mycket rörelse.

Traktörpannan är en blandning av en traditionell stekpanna och kastrull; bred med raka kanter och lock. För stekning, sjudning & kokning.

Traktörpannan är en blandning av en traditionell stekpanna och kastrull; bred med raka kanter och lock. För stekning, sjudning & kokning.

Stekpannan har bred botten och medelhöga kanter och är den optimala allround pannan för att steka kött, fisk och grönsaker.

Stekpannan har bred botten och medelhöga kanter och är den optimala allround pannan för att steka kött, fisk och grönsaker.

Vilken stekpanna passar dig?

Non stick PTFE

Non stick PTFE

Slitstark non-stick beläggning 100% säker beläggning Thermo-signal teknik för enklare matlagning Enkel rengöring

Läs mer
Non stick keramisk

Non stick keramisk

Thermo-signal teknologi Hälsosam matlagning med Go ceram Stek mat utan att det bränner fast Enkel rengöring

Upptäck våra keramiska stekpannor
Rostfritt stål

Rostfritt stål

Ugnssäker upp till 250 °C Obelagd stekpanna som gör att du kan tillaga på höga temperaturer Kan användas på alla spisar För dig som vill ha lång hållbarhet

Se mer av våra stekpannor av rostfritt stål