Söker du en epilator?

Söker du en epilator?

Sensation: epilatorer & lady shaver

Sensation är vår serie med skonsamma och effektiva hårborttagningsprodukter för kvinnor. Sensation-serien innehåller fyra epilatorer och en Lady Shaver, där toppmodellen av epilatorerna Spa Senation + kommer med 11 tillbehör för ett komplett SPA-kit hemma.

Vad tycker andra som provat Sensation?

85% av de kvinnor som testat OBH Nordicas Spa Sensation+ skulle rekommendera den!*

96% av testgruppen upplever att Spa Sensation uppfyllde/överträffade förväntningarna!*

Skonsammare epilering

Spa Sensation+, Spa Sensation och Skin Respect har vår patenterade Skin Respect©-teknologi, designad för skonsammare och effektivare epilering. Teknologin ger bättre glid och mindre irritation av huden. 

*Undersökning av YouGov
Undersökningen är genomförd av marknadsundersökningsföretaget YouGov. Mellan 23-29 april 2018 har sammanlagt 130 intervjuer genomförts med kvinnor 18+ år i Sverige och Danmark som använder/har använt epilator tidigare och som har testat epilatorn Spa Sensation under cirka 2 veckor i april 2018.

Välj rätt epilator

Huden är vårt största organ så det gäller att vara rädd om det. När vi tog fram våra epilatorer fokuserade vi därför på att ta fram någonting som är skonsamt för huden, samtidigt som en epilator förstås ska ge effektiva resultat. Vi landade i Sensation: En serie skonsamma och effektiva hårborttagningsprodukter. Här hittar du fyra epilatorer och en ladyshaver. Flera av våra epilatorer är utrustade med Skin Respect Technology©, för ännu skonsammare och effektivare epilering. Hos oss på OBH Nordica hittar du också epilator-set, där toppmodellen Epilator Spa Sensation+ kommer med hela 11 tillbehör. Kolla in våra epilatorer och leta reda på rätt epilator för dig!