Upptäck Actifry Genius

Actifry Genius varmluftsfritöser är enkla att använda och rengöra. Fritöserna tillagar mat med lite eller ingen olja, tack vare den exklusiva Dual Motion-tekniken som kombinerar cirkulerande varmluft med varsam omrörning. Med intelligenta tillagningsprogram kan du laga mängder av olika slags mat, till exempel pommes frites, stekt ris, fisk, wok, grönsaker, kött och desserter. Du behöver inte stressa när maten är klar, den automatiska varmhållningsfunktionen håller maten varm tills den ska serveras!

Letar du ActiFry-recept?

Låt dig inspireras av våra utvalda favoritrecept med ActiFry! Ladda ned receptboken här (öppnas i ny flik).

Letar du efter inspiration?

Vi har lanserat en ny ActiFry-app! Ladda ned appen gratis via App Store eller Google Play och hitta nya inspirerande recept.

Välj rätt varmluftsfritös och fritera utan olja

Säg hej till ActiFry, som efter år av forskning och med ett dussintal registrerade patent tagit världen med storm. Den revolutionerande fritösen erbjuder bekväm matlagning och ett speciellt omrörningssystem som gör din mat hälsosam och god, med minimal ansträngning. Med en ActiFry kan du fritera med en liten sked olja och bjuda familjen på godare och nyttigare mat! Med varmluftsfritösen kan du göra allt ifrån favoriter som pommes frites och nuggets, till underbara rotsaker och perfekt saftig laxfilé. Här hittar du OBH Nordica ActiFry och kan se vilka av våra återförsäljare som har just din favorit i lager. Välj bland OBH Nordica ActiFry Original, ActiFry Genius, ActiFry Express eller en ActiFry med snackingkorg. Vi har tagit fram ActiFry-modeller i olika storlekar och med olika extrafunktioner. Njut av god, friterad mat utan olja!
P.S. Letade du efter en fettfritös? Klicka här!

Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd. Detta erbjudande gäller för produkter inköpta i Sverige från 2018-11-15 till 2022-12-31 och 100 dagar framåt från inköpsdatum på kvittot.

Läs mer