Varmluftsfritösen ActiFry - Mer än bara pommes

Med automatisk omrörare för oändliga möjligheter.

Bästa varmluftsfritösen

”Ger överlägset bästa pommes fritesen av alla varmluftsfritöser i testet”

ActiFry Genius är den bästa varmluftsfritösen i Aftonbladet plus test i november 2019.

Aftonbladet_Plus_2019-01 small.png

Upptäck Actifry Genius

Actifry Genius varmluftsfritöser är enkla att använda och rengöra. Fritöserna tillagar mat med lite eller ingen olja, tack vare den exklusiva Dual Motion-tekniken som kombinerar cirkulerande varmluft med varsam omrörning. Med intelligenta tillagningsprogram kan du laga mängder av olika slags mat, till exempel pommes frites, stekt ris, fisk, wok, grönsaker, kött och desserter. Du behöver inte stressa när maten är klar, den automatiska varmhållningsfunktionen håller maten varm tills den ska serveras!

ActiFry_ikon_dual_motion.jpg

Jämnt och krispigt resultat tack vare Dual Motion-tekniken som kombinerar cirkulerande varmluft med varsam omrörning

ActiFry_ikon_lite_olja.jpg

Du behöver bara använda en sked olja för att tillaga 1 kg pommes frites. Använd den olja du föredrar - till exempel solrosolja, olivolja eller rapsolja.

ActiFry_ikon_variation_maträtter.jpg

Med ActiFry kan du laga mat på ett helt nytt sätt med mera smak och mindre fett. ActiFry tillagar också grönsaker, fiskrätter, granola och kötträtter åt dig - du kan till och med göra desserter med den.

ActiFry_ikon_variation_maträtter copy.jpg

Lätt att rengöra - löstagbara delar som tål maskindisk  

ActiFry_ikon_app_red.jpg

Ladda ned appen Actifry gratis via App Store eller Google Play och hitta nya inspirerande recept!

SE_OBH - Prova Hemma 100 Dagar mindre text 80x80.png

 Pengarna tillbaka om du inte är nöjd! 

Letar du ActiFry-recept?

Låt dig inspireras av våra utvalda favoritrecept med ActiFry! Ladda ned receptboken här (öppnas i ny flik).

Letar du efter inspiration?

Vi har lanserat en ny ActiFry-app! Ladda ned appen gratis via App Store eller Google Play och hitta nya inspirerande recept.

Välj rätt varmluftsfritös och fritera utan olja

Säg hej till ActiFry, som efter år av forskning och med ett dussintal registrerade patent tagit världen med storm. Den revolutionerande fritösen erbjuder bekväm matlagning och ett speciellt omrörningssystem som gör din mat hälsosam och god, med minimal ansträngning. Med en ActiFry kan du fritera med en liten sked olja och bjuda familjen på godare och nyttigare mat! Med varmluftsfritösen kan du göra allt ifrån favoriter som pommes frites och nuggets, till underbara rotsaker och perfekt saftig laxfilé. Här hittar du OBH Nordica ActiFry och kan se vilka av våra återförsäljare som har just din favorit i lager. Välj bland OBH Nordica ActiFry Original, ActiFry Genius, ActiFry Express eller en ActiFry med snackingkorg. Vi har tagit fram ActiFry-modeller i olika storlekar och med olika extrafunktioner. Njut av god, friterad mat utan olja!
P.S. Letade du efter en fettfritös? Klicka här!