Air fryer
Köpguide

Air fryer

Krispigt, hälsosamt och enkelt

Upptäck magin med en air fryer

En air fryer, ofta känd som varmluftsfritös, revolutionerar sättet vi tillagar mat på. Inte bara är den ett hälsosammare val jämfört med traditionella fritöser, men den gör det möjligt att njuta av krispiga delikatesser utan att använda kokande olja eller tillsätta skadliga transfetter. Gör ditt kök komplett med denna fantastiska apparat

Hur fungerar en airfryer?

Hur fungerar en airfryer?

En aifryer använder upphettad cirkulerande varmluft istället för het olja vid tillagning. Resultatet blir en smak och yta som liknar friterad eller rostad mat, ytan blir krispig och innehållet mört och saftigt. Tack vare det snabba och heta luftflödet kan du tillaga maten med 99% mindre fett. För dig som vill leva hälsosamt och strävar efter att servera god och nyttig mat till din familj är en air fryer ett bra och mer effektivt alternativ än varmluftsugn. En aifryer sparar tid i köket utan att tumma på kvalité eller smak på måltiderna. 

Vad skiljer en airfryer och en vanlig fritös åt?

Vad skiljer en airfryer och en vanlig fritös åt?

En air fryer, ofta känd som varmluftsfritös, erbjuder ett hälsosammare och mångsidigare sätt att tillaga mat jämfört med traditionella fritöser. Med en air fryer slipper du kokande olja och skadliga transfetter. Våra air fryer-modeller erbjuder möjligheten att baka, ånga och grilla, och levererar alltid toppresultat när anvisningarna följs. Förutom att ge enastående matlagning, erbjuder air fryer en säkrare matlagningserfarenhet, eftersom det inte finns något behov av att hantera het olja.

Vad kan jag tillaga i en airfryer?

Vad kan jag tillaga i en airfryer?

Med en airfryer kan göra det mesta i matlagningsväg som du kan göra med en varmluftsugn eller fritös. Från mer traditionella maträtter som man brukar fritera i en olje-fritös så som nuggets, fiskpinnar och pommes till pizza, kött och fisk. Rotfrukter och grönsaker går utmärkt att tillaga i en airfryer samt desserter som muffins. I våra 2 in 1 fritöser så kan du även grilla dina maträtter.

Airfryer med ånga

Airfryer med ånga

Denna air fryer är designad för att göra matlagningen smidigare och mer flexibel. Med air fryer-tekniken kan du snabbt tillaga både godare och nyttigare rätter med flera tillagningsalternativ. Vår air fryer erbjuder en 3-i-1 funktion som möjliggör fritering, grillning och ångkokning med hjälp av effektiv varmluftscirkulation, vilket bevarar näringsämnen och smaker i råvarorna. Tack vare avancerad teknik och en kraftfull fläkt, uppnår denna air fryer optimal tillagningsprestanda. För den ultimata matlagningsupplevelsen rekommenderar vi Easy Fry & Grill 3in1 Steam+.

Är en Airfryer svår att rengöra?

Är en Airfryer svår att rengöra?

För att upprätthålla en air fryer i bästa skick, följ alltid riktlinjerna i bruksanvisningen angående rengöring. Olika airfryer-modeller kan ha unika rengöringsinstruktioner, men generellt bör du vänta tills din air fryer har svalnat innan du tar loss stek-korg och behållare. Många av våra air fryers kommer med avtagbara tillbehör som enkelt kan rengöras i diskmaskin. När du diskar för hand, använd en mjuk diskborste och milt diskmedel, och undvik skrovliga material som kan orsaka repor på din air fryer. Du bör alltid vänta tills airfryern har svalnat innan du tar loss stek-korg och behållare, sedan diskar du dom med diskborste och lite diskmedel, undvik att rengöra med material som kan orsaka repor.

Aifryer med förinställda program

Aifryer med förinställda program

Optimera din matlagning med våra avancerade air fryers! Easy Fry & Grill Precision+ 2in1 är en av våra mest mångsidiga air fryer-modeller, komplett med 8 förinställda program: från pommes frites och nuggets till pizza och desserter. Dessa program frigör tid och säkerställer perfekta resultat med förinställd tid och temperatur. Om du verkligen vill utnyttja allt som en air fryer har att erbjuda, är detta det bästa valet för dig

Vilken kapacitet behöver jag?

Vilken kapacitet behöver jag?

För större familjer rekommenderar vi en Air fryer med kapacitet för 6-8 personer. Men för mindre hushåll eller begränsat köksutrymme är vår lilla air fryer Easy Fry Compact Digital 3L Svart ett bra val för dig.