Hoppa till innehållet

Bli inspirerad av de här goda recepten!

Skaldjurstoast.jpg

Karl Ljungs lyxiga skaldjurstoast

4 portioner

Ingredienser
100 g hummerkött
100 g krabbkött
200 g skalade räkor
4-5 kronärtskockshjärtan
2 dl majonnäs
1 dl crème fraiche
2 schalottenlökar
1 msk smör & rapsolja
1 msk hackad färsk dragon
1 msk hackad färsk körvel
1 msk finskuren gräslök
Skalet från en lime

Tryffelvinägrett
1 schalottenlök
1/2 dl rött portvin
1/2 dl olivolja
1 krm olja med smak av tryffel
1 msk champagne- eller vitvinsvinäger

Tillbehör
50 g bladsallad
4 skivor valfritt toastbröd
eller briochebröd
ev färsk tryffel till att riva

Se hela receptet...

Kottbullar.jpg

Vildsvinsköttbullar med potatispuré,
pressgurka och gräddsås

Kocken Karl Ljung använder vildsvinsfärs till sina köttbullar. Karl blev årets kock 1999 och är fortfarande aktiv med restauranger i Stockholm i toppklass.

4 portioner

Köttbullar
400 g vildsvinsfärs
100 g fläskfärs
1 gul lök
3 msk smör
1 dl ströbröd
2 ägg
2,5 dl vispgrädde
1 tsk salt

Potatispuré
1 kg mjölig potatis
1 dl vispgrädde
1 dl mjölk
1 msk smör
1 tsk salt
1 tsk vitpeppar

Se hela receptet...

Tofu

Ulrika Brydlings tofuwok med grönsaker

Ulrika Brydling bjuder på en smarrig wok med kryddiga smaker.

4 portioner

Ingredienser
250 g tofu
2 msk riven ingefära
2 msk japansk soja
2 msk risvinäger
2 msk honung
½ st röd chili
1 stång färsk citrongräs
Saften och skalet från 1 lime
1 msk grön currypasta

2 msk rapsolja
1 burk kokosmjölk à 400 ml
2 dl mjölk
2 msk riven ingefära
½  dl fisksås
250 g äggnudlar
2 morötter
1 purjolök
500 g vitkål
2 msk smör-&rapsolja

Se hela receptet...

Pytt

Rotfruktspytt med svamp och mynta,
pocherat ägg och morotzatziki

4 portioner

Ingredienser
2 morötter
1 liten kålrot
2 små palsternacka
1 liten rotselleri
2 potatisar
1 gul lök
1 vitlök
400 g blandsvamp
2 msk smör & rapsolja

2 tsk spiskummin
½ tsk salt
½ krm svartpeppar
1 kruka mynta

Morotstzatziki
1 morot
2 dl matyoghurt
1 vitlöksklyfta
½ msk spiskummin
1 krm salt

Se hela receptet...

Spenatsoppa

Spenatsoppa med kokt ägg

4 portioner

Ingredienser
500 g fryst eller färsk bladspenat
½ purjolök
1 msk smör-&rapsolja
1 vitlöksklyfta
6 dl grönsaksbuljong
3 dl matlagningsgrädde
½ tsk malen muskotnöt
½ tsk salt
2 krm svartpeppar
2 ägg

 

Se hela receptet...

Helstekt kyckling

Ebba Busch Thors helstekta kyckling med rotfrukter

Politikern Ebba Busch Thor lagar en kyckling med rotfrukter som passar till en middag för hela familjen.

4 portioner

Ingredienser
1 kyckling ca 2 kg, gärna ekologisk
50 g smör
1 msk havssalt
1 tsk nymald svartpeppar
6-8 skivor lufttorkad skinka
4 vitlöksklyftor
1 citron

4-5 timjankvistar
300 g morötter
300 g palsternackor
300 g majrova
1 msk olivolja
1 msk flytande honung
​2 kvistar rosmarinblad

Se hela receptet...

Broccolipaj

Glutenfri broccolipaj

Superenkel vardagspaj med broccoli och ädelost som här görs med ett glutenfritt pajskal på bovete.

4 portioner

Ingredienser
100 g smör
2 1⁄2 dl bovetemjöl
3⁄4 dl Kesella kvarg lätt
250 g broccoli
3 ägg

1 dl mellangrädde
1 3⁄4 dl Kesella kvarg lätt
1⁄2 tsk salt
1 krm svartpeppar
140 g ädelost

Se hela receptet...

Lammtacos

Årets kock 2015 Thomas Sjögren lagar lammtacos

4 portioner

Ingredienser
1 framdel av lamm, ca 3-4 kg
(ca 1,5-2 kg lammbog
eller lammlägg funkar lika bra.
Korta tillagningstiden
med hälften bara.)
3 gula lökar
1 msk hel svartpeppar
2 morötter

2 vitlöksklyftor
2 l vatten

Pico de gallo
3 plommontomater
2 silverlökar
2 krukor koriander
Saften från 2 lime
2 krm salt

Se hela receptet...

Vegetarisk chilli

Sanna Brådings vegetariska chiligryta

Skådespelaren och programledaren Sanna Bråding bjuder på sin paradrätt: en vegetarisk gryta med bönor och chili. En riktigt mustig och värmande rätt som passar bra i vinter.

4 portioner

Ingredienser
2 gula lökar
4 klyftor vitlök
1 msk hackad röd chili
1 röd paprika
3 msk olivolja
3 msk tomatpuré
1 1/2 msk balsamvinäger
1 msk paprikapulver

1 tsk kummin
1/2 tsk cayennepeppar
2 krm salt
500 g krossade tomater
400 g kokta kidneybönor
400 g svarta bönor
saften från en 1/2 citron

Se hela receptet...

Kantarellpasta

Trattkantarellpasta

En snabb, enkel med väldigt god vardagspasta med höstens guld; trattkantareller. Du väljer förstås den svamp du själv tycker är godast.

4 portioner

Ingredienser
400 g pasta, t ex fusili eller penne
8 dl trattkantareller eller valfri färsk svamp
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 msk smör
1 tsk salt
2 krm svartpeppar

4 dl lätt crème fraiche
1⁄2 dl grovhackad persilja
1 dl riven Prästost

Se hela receptet...

Vardagsrisotto

Vardagsrisotto med torsk, fänkål och citron

Tipset med att lyckas med risotto är att röra hela tiden och att fylla på med bra fiskbuljong lite i taget. När risotton är klar ska det finnas en liten kärna i riset, så smaka av ofta för att få risotton såsom du vill ha den.

4 portioner

Ingredienser
500 g torskfilé eller torskrygg
1 tsk salt
4 msk Smör-&rapsolja
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 fänkål, ca 200 g

400 g arborioris 
1 dl vitt vin
Saften från en 1/2 citron
1 liter fiskbuljong
saften och skalet från en citron
1 msk crème fraiche
1,5 dl riven lagrad Sveciaost

Se hela receptet...

rimmad lax

Johan Hedbergs lättrimmade lax med dillstuvad potatis

4 portioner

Rimmad lax
800 g skinn- och benfri laxfilé
4 msk salt
3 msk socker

Stuvad potatis
600 g potatis, fast sort
2 dl vispgrädde
1,5 dl mjölk (3%)
1 tsk salt
1 tsk nymald vitpeppar
1 dl dill färsk el fryst

Sallad
1/2 fänkål, ca 200 g
150 g sockerärter
100 g rädisor
50 g ärtskott
Ca 150 g olika sorters salladsblad, 
t ex rucola, mangold eller babyspenat
1 msk olivolja
Saften från en 1/2 citron

Se hela receptet...

bongryta

Gryta på vita bönor, tomater och chorizo

4 portioner

Ingredienser
400 g stora vita bönor, förkokta
1 burk krossade tomater
300 g chorizo
2 morötter
1 gul lök
1/2 kålrot
2 vitlöksklyftor
2 msk tomatpuré
1 tsk spiskummin
2 krm cayennepeppar
1 tsk torkad oregano

2 msk smör-&rapsolja
1 tsk salt
1 tsk svartpeppar
2 dl grönsaksbuljong

Örtröra
250 g cottage cheese
1 kruka basilika
skalet från en ½ citron
1 msk olivolja
2 krm salt
1 krm svartpeppar

Se hela receptet...

Ugnsstekt kyckling

Ugnsstekt kyckling med rotfrukter och svamp

4 portioner

Ingredienser
4 kycklingklubbor
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk smör
2 palsternackor
2 morötter
1 purjolök

200 g valfri svamp tex trattkantareller,
champinjoner, shiitake
2 dl matlagningsgrädde
1 dl äppelmust eller äppeljuice
2 msk kantarellfond
1 dl lingon
1 kruka färsk timjan

Se hela receptet...

powerbar

Golden power bars med dinkelpuffar och kokos

Så här gör du Golden power bars med dinkelpuffar, mandel och kokos.

5 st

Ingredienser

Nougat
2 dl skalad sötmandel (125 g)
½ vaniljstång, urskrapade frön
¾ dl kokossocker (50 g)
2 msk kokosfett (20 g)
150 g sockerfri mörk choklad,
65% kakaohalt

¾ dl  proteinpulver (50 g)
(Kan köpas i hälsokostbutiker)
1,5 dl dinkelpuffar (50 g) 

Doppning och garnering
500 g smält (gärna tempererad)
sockerfri choklad, 65% kakaohalt
ev guldflagor

Se hela receptet...

rawfood

Naturgodis med kokos, tränbär och vanilj

Så här gör du konditorn Cecilia Anderssons kokosbollar. Ett enkelt recept som du kan laga i dubbla satser, mums!

20 st

Ingredienser
1,5 dl kokosflingor (50 g)
0,5 dl smält kokosolja (50 g)
2 dl torkade tranbär (100 g)
1 vaniljstång, urskrapade frön
1 msk  honung (25 g)
25 g bipollen
(finns att köpa på hälsokostaffärer)

 

Se hela receptet...

rodbetssnackor

Rödbetssnäckor med chiafrön, mandel och linfrön

Toppa denna nyttiga och enkla bakelse med kokosflingor och quinoapuffar.

50 bullar

Ingredienser

Deg 1
5 dl kall sockerfri rödbetssaft
(från t ex en råsaftscentrifug eller från hälsokostaffären)
8⅓ dl vetemjöl (500 g)
50 g jäst
2¼ dl strösocker (200 g)

Deg 2
8⅓ dl vetemjöl (500 g)
2 tsk salt
1 msk mortlade kardemummakärnor
200 g Arla® Svenskt Smör, rumstempererat

Se hela receptet...

laxburgare

Minilaxburgare med mangosalsa

4 port eller 8 bufféport

Ingredienser
500 g laxfilé
1 schalottenlök
½ dl crème fraiche
½ dl finhackad bladpersilja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk pressad citronsaft
2 msk smör-& rapsolja

Mangosalsa
1 mango eller 200 g fryst mango, tinad
1 röd chili
1 silverlök
skalet och saften från 1 lime
½ tsk salt

Se hela receptet...

italiensk kottgryta

Majas italienska köttgryta

för 4 portioner

Ingredienser
600 g högrev, gärna från kalv
saft och skal från 1⁄2 citron
1⁄2 dl vitt matlagningsvin
1 vitlöksklyfta
färsk rosmarin
färsk timjan
salt och peppar
smör
2 msk smör

1 burk krossade tomater à 400 g
1–2 msk kalvfond
1 krm socker
1 paprika
2–3 tomater
300 g pasta

Se hela receptet...

lammfile_med_kantarellpasta

Viveca Stens lammfilé med kantarellpasta

för 4 portioner

Ingredienser
1 paket, ca 500 g, färsk pasta,
t ex fettuccine
500 g lamminnerfilé
1 msk torkad timjan
1 tsk salt
2 tsk svartpeppar
1 msk smör
200 g kantareller eller annan svamp,
t ex trattkantareller eller trumpetsvamp

2 schalottenlökar
1 msk smör
Salt och svartpeppar
2 dl vispgrädde
1 kruka gräslök
​150 g grovriven parmesanost

Se hela receptet...

fisksoppa

Fisksoppa med fänkål och saffransyoghurt

för 4 portioner

Ingredienser
200 g laxfilé
200 g vit fiskfilé, t ex torsk
100 g skalade räkor
½ röd chili
2 vitlöksklyftor
2 msk smör-&rapsolja
2 morötter
1 fänkål
1 purjolök

2 lagerblad
1 stjärnanis
skalet från en ½ citron
1 tsk salt
1 tsk vitpeppar
2 msk tomatpuré
2 msk koncentrerad fiskfond
1 burk krossade tomater, ca 400 g
ev 2-3 dl vatten att späda med

Se hela receptet...

bakad_rotselleri

Bakad rotselleri med rostad paprika
och ädelost

för 4 portioner

Ingredienser
400 g rotselleri
1,5 dl mjölk
1 msk smör
½ tsk salt
2 krm svartpeppar
1 gul paprika
2 röda paprikor
1 msk smör- & rapsolja
1 msk salt
2 tsk svartpeppar

300 g broccoli
6 st potatisar, fast sort t ex
Asterix eller Bintje
100 g valnötter
140 g ädelost
​100 g bladsallad t ex rucola,
bladspenat eller machésallad

Se hela receptet...

kycklingvingar

Christian Hellbergs heta kycklingvingar, grönkålssallad & pumpakräm

för 4 portioner

Kycklingvingar
1 kg kycklingvingar
2 pressade vitlöksklyftor
2 tsk mald spiskummin
2 tsk paprikapulver
1 tsk chilipulver
1 msk flytande honung
½ dl smör- & rapsolja
2 krm salt
2 krm svartpeppar

Grönkålssallad
200 g grönkål
1 röd lök
1 granatäpple eller 50 g granatäpplekärnor
2 msk olivolja
Saften från en halv citron
1 krm salt
2 krm svartpeppar
150 g fetaost
1 dl rostade valnötter

Se hela receptet...

kalsoppa

Paul Svenssons kål med potatis
och blåmusslor

för 4 portioner

Ingredienser
1 liten ekologisk rödkål, ca 600-700g
300 g sparrispotatis
1 kg blåmusslor
2 msk olivolja
1,5 dl vitt vin
2 dl vispgrädde
1 purjolök
½ dl hackad persilja

300 g grönkål
500 g svartkål
4 msk smör
1 msk salt
1 ½ dl riven pepparrot
1 ask smörgåskrasse

 

Se hela receptet...

raraka

Christian Hellbergs rårakor

för 4 portioner

Råraka med zucchini 
och fetaost

1 kg potatis
1 tsk salt
3 msk klarifierat smör
1 zucchini
150 g cocktailtomater
150 g fetaost
50 g färsk bladspenat
2 msk olivolja
½ tsk malen svartpeppar

Råraka med rökt lax 
och pepparrotsyoghurt

1 kg potatis
200 g rökt lax i skivor
1 tsk salt
3 msk klarifierat smör
2 tsk riven pepparrot
2 dl matyoghurt
½ tsk malen svartpeppar
50 g ärtskott

Se hela receptet...

pumpasoppa

Pumpa- och majssoppa med fröblandning

för 4 portioner

Ingredienser
700 g butternutpumpa
2 gula lökar
1 vitlöksklyfta
200 g frysta majskorn
2 msk smör
½ röd chili
1 msk finriven ingefära
1 l grönsaksbuljong
1 citron, finrivet skal och lite saft

1 crème fraiche
½ tsk salt

Fröblandning
4 msk pumpakärnor
2 msk kokosflingor
1 msk sesamfrön
2 msk psylliumfrön eller linfrön
¼ tsk chiliflakes
¼ tsk olivolja
1 nypa salt

Se hela receptet...

3-ratters

Ulrikas italienska trerätters-meny

för 4 portioner

Ingredienser
8 skivor kalvinnanlår, ca 800 g
8 skivor luftorkad skinka, ca 100 g
8 salviablad
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
smör- & rapsolja
4 salviablad (till garnering)
2 msk smör att steka i

Svamppolenta
2 dl svamp
2 msk smör

2 dl polentagryn
8 1/2 dl kycklingbuljong
25 g smör
1 dl finriven Svecia
½ krm svartpeppar
1 msk olivolja (till pensling)
1 dl valfri pesto
½ dl rostade solrosfrön

Se hela receptet...

carbonara

Fotbollslandslagets pasta carbonara

för 4 portioner

Ingredienser
400 g spaghetti
200 g strimlat rökt sidfläsk
2 vitlöksklyftor
2 ägg
2 äggulor
150 g parmesan, riven
2 dl vispgrädde
2 krm salt
¾ msk malen svartpeppar
1 kruka färsk basilika, hackade blad

 

Se hela receptet...

fishchips

Fish'n chips med äpple- och curryremoulad

för 4 portioner

Ingredienser
600 g torskfilé
3 krm salt
2 krm svartpeppar
skal från en citron
3 msk vetemjöl
3 ägg, uppvispade
4 dl pankoströbröd
1 liter neutral olja (matolja, raps- eller majsolja)
300 g kokt potatis

2 msk smör/rapsolja
1 silverlök
1 salladshuvud

Äpple- och currydipp
2 dl matyoghurt
1 msk curry
½ knippe dill
½ gurka
2 gröna äpplen
Saften från en halv citron

Se hela receptet...

viltfarsbiffar

Viltfärsbiffar med pressgurka och rårörda lingon

för 4 portioner

Ingredienser
600 g viltfärs
1 gul lök
2 msk smör
6 torkade enbär
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
3 dl matlagningsgrädde
1,5 msk koncentrerad viltfond

Pressgurka
1 gurka
3 krm salt
2 msk ättiksprit 12%
1 dl vatten
2 msk socker
5 vitpepparkorn
2 lagerblad
2 msk hackad persilja

Se hela receptet...

linguini

Christian Hellbergs linguini med musslor

för 4 portioner

Ingredienser
1 nät, ca 1 kg blåmusslor
1 nät, ca 1 kg hjärtmusslor
½ dl Smör/rapsolja
1 gul lök, skalad och finhackad
2 klyftor vitlök, skalade och finhackade
½ fänkål, fint strimlad
½ knippe kruspersilja

½ liter vitt vin
1 rödlök, skivad tunt
300 g olikfärgade cocktailtomater
600 g färsk pasta, t ex linguini
2 msk olivolja
2 krm svartpeppar
50 g parmesanost

Se hela receptet...

hotpot

Asiatisk hot pot med kyckling och nudlar

för 4 portioner

Ingredienser
600 g kycklinglårfilé
2 liter vatten
1 msk salt
1 purjolök
3 vitlöksklyftor skalade
2 msk smör
1 röd chili
25 g färsk ingefära skalad
4 msk soja

50 g shiitakesvamp
2 msk sesamolja
200 g nudlar

Tillbehör
2 ägg, delade i 4 halvor
1 dl alfalfagroddar
3 krm salt
2 msk rostad lök
1 kruka koriander

Se hela receptet...

kraftpasta.jpg

Anders Ygemans kräftpasta

för 4 portioner

Ingredienser
600 g valfri pasta
ca 400 g kräftstjärtar, avrunna
2 dl crème fraiche
250 g små gröna ärter, tinade
1 msk olivolja
1 kruka dill
2 dl hummerfond
2 dl lagrad Svecia, riven
salt
svartpeppar

 

Se hela receptet...

lammgryta

Het lammgryta med apelsinyoghurt

för 4 portioner

Ingredienser
400 g grytbitar av lamm
8 schalottenlökar
2 morot
1 liten kålrot
2 msk tomatpuré
2 msk smör-& rapsolja
½ röd chili
½ msk hel kummin
8 dl grönsaksbuljong

Saften av 1 apelsin
½ tsk salt
½ krm svartpeppar
ev 1 dl hackad koriander

Topping
2 dl matyoghurt
skalet av 1 apelsin
1 krm salt

Se hela receptet...

raksoppa.jpg

Zazzis räksoppa med inbakat pizzabröd

för 4 portioner

Ingredienser
300 g räkor
skalet från räkorna
1 msk matolja
1 msk tomatpuré
½ chili
1 ½ dl vitt vin
3 dl vatten
3 dl vispgrädde
5 dl mjölk
maizena

1 msk salt
3 krm svartpeppar

Topping
De skalade räkorna
12 små goda cocktailtomater,
gärna i olika färger
1 msk mild olivolja
Saften av ½ lime
4-5 kvistar hackad färsk koriander
eller basilika efter smak

Se hela receptet...

ceviche.jpg

Peter Siepens och Anna Svenssons ceviche med lax och pilgrimsmusslor

för 4 portioner

Ceviche
300 g laxfilé
6 pilgrimsmusslor
4 vitlöksklyftor
1 röd chili
Saften och skalet från två lime
2 krm salt
1 krm svartpeppar
2 avokado
1 mogen mango
125 g salladslök

1 kruka koriander
100 g handskalade räkor
2 dl crème fraiche
1 dl olivolja
1 krm salt
1 krm svartpeppar

Tillbehör
4 brödskivor av valfri sort,
gärna rustik baguette

Se hela receptet...

soppa.jpg

Jordärtskockssoppa med prästosttoast

för 4 portioner

Ingredienser
½ kilo jordärtskocka, skalade
2 schalottenlökar, skalade
2 msk smör
3 dl grönsaksbuljong
1 dl vispgrädde
1 dl mjölk
Saften av 1 citron
Salt och vitpeppar
½ purjolök

50 smör
1 msk olivolja
1 tsk krossade fänkålsfrön

Toast
1 ask kryddkrasse
50 g riven, lagrad prästost
Svartpeppar
4 skivor formfranska, kantskurna
Ca 3 msk olivolja

Se hela receptet...

zucchini.jpg

Ulrika Brydlings zucchinisallad med linsröra

för 4 portioner

Ingredienser
1 zucchini
1 dl röda linser
1 gul lök
2 tomater
1 msk smör- & rapsolja
100 g vitost

1 citron
2 msk kallpressad rapsolja
1/2 tsk salt
1 kruka basilika
​1/2 krm nymald svartpeppar

Se hela receptet...

teriyakilax.jpg

Christians tandoorilax med bovetenudlar

för 4 portioner

Teriyakilax
4 bitar lax, ca 160 g utan skinn
2 msk tandorikrydda

Yoghurtsås
1 burk matlagningsyoghurt
1 lime, skal och juice
1/2 dl flytande honung

Sobanudlar
200 g sobanudlar (nudlar gjorda på bovete)
2 bok choy
2 avocados
1/2 purjolök
1 röd chilli
1 msk sesamfrö
smör/rapsolja till stekning
salt & peppar

Se hela receptet...

linsgryta.jpg

Rickard Söderbergs indiska linsgryta

för 4 portioner

Ingredienser
2 msk helspiskummin
1 tsk chiliflakes
0,5 dl olivolja
1 msk hela kademumma kärnor
1 gul lök
1 morot
1 hel stark chilifrukt
några nypor färsk koriander
1 vitlöksklyfta
1 bit färsk ingefära, ca 3 cm skivad
0,5 dl olivolja

2 msk klarifierat smör
1 tsk malen kryddnejlika
1 tsk malen kryddnejlika
1 tsk malen kanel
2 msk honung
1 knivsudd muskot, riven
Saften av 1/2 lime
400 g krossade tomater
4 dl röda eller gula linser
2 tärningar grönsaksbuljong
​400 ml kokosmjölk

Se hela receptet...

oxrullader.jpg

Edward och Gunilla Bloms paradrätt: Oxrullader

för 4 portioner

Lövbiff
800 g lövbiff
2 dl schalottenlök
1 dl rökt & lufttorkad skinka i små tärningar
1 äggula
1 dl dijonsenap
1/2 tsk torkad dragon

Tillbehör
Grönsallad
Friterade palsternacksstavar
Bearnaisesås

Se hela receptet...

Appelflask.jpg

Äppelfläsk med salsa och gräddfil

för 4 portioner 

Ingredienser
1 kg fläskbog
1 gul lök
4 vitlöksklyftor
½ röd chili
1 lime
1 tsk malen koriander
1 tsk malen kummin
1 tsk torkad oregano
2 tsk honung
1 kruka koriander
5 dl äppelmust

Tillbehör
2 huvuden gemsallad 
(eller annan sallad som går att ha som ”skål”)
2 dl gräddfil
1 kruka koriander

Äppelsalsa
2 äpplen
1 gullök
3 msk råsocker
2 msk vitvinsvinäger
½ röd chili

Se hela receptet...

vitkal.jpg

Gräddkokt vitkål och bakad vitkål med isterband och rödbetor

för 4 portioner

Ingredienser
1 kålhuvud
1 msk fänkålsfrö
1msk kummin
2 msk smör/rapsolja
½ tsk salt
2 msk smör-& rapsolja
2 dl gräddmjölk
½ msk mjöl
½ msk ättika

1 msk grovt Dijonsenap
½ tsk salt

Betor
4 medelstora rödbetor
½ tsk salt

Isterband
2 isterband
1 msk smör-& rapsolja
1 kruka persilja

Se hela receptet...

Produkten har lagts i kundvagnen