Hoppa till innehållet


 

Mediterranean Marinade.jpg

Medelhavsmarinad

Ingredienser:

60 ml citronsaft

½ tsk chiliflakes

½ tsk nymalen svartpeppar

½ tsk havssalt

4 strimlor citronskal

3 vitlöksklyftor, krossade och hackade

½ dl grovhackad färsk persilja

½ dl grovhackad färsk basilika, koriander, dill, oregano eller en blanding av alla fyra

125 ml extra virgin olivolja

Balsamicomarinad.jpg

Balsamicomarinad

Marinaden räcker till 800 gr nötkött

Ingredienser:

0,5 dl ljus soja

2 msk balsamvinäger

2 msk farinsocker

1 stor riven vitlöksklyfta

några rejäla tag med svartpepparkvarnen

2 msk hackad färsk timjan

 

1. Putsa köttet och lägg i en vakuumpåse.

2. Blanda ingredienserna till marinaden, häll över köttet i vakuumpåsen och vakuumförpacka.

Produkten har lagts i kundvagnen