Hoppa till innehållet

Tillbehören

pommes_text_.png

pommes

sallad

sallad_text_.png

majonnas_text_.png

majonnas

Produkter vi rekommenderar: 
 

grill_fryer.png

 

 

French Fries, lökringar och allt annat som lyfter grillfesten
 

Unna dig den perfekta kompisen till grillen. Deep Fryer Pro Digital fixar snabbt härligt krispiga fries och lökringar till din biff. Fritösen har en digital display som visar temperatur och tid. Den har en kapacitet på 4 liter och är dessutom utrustad med Cool Zone funktion som förlänger hållbarheten på oljan.

 

 

Läs mer...

grill_grill.png

 

 

Tjuvstarta grillsäsongen inomhus

Liten, smidig och perfekt för en spontan grillkväll - när som helst! Contact Grill Quick Prestige grillar dubbelsidigt och kan i öppet läge dessutom grilla med extra stor grillyta. Den har en smart timer och löstagbara non-stick grillplattor som du enkelt kan diska i diskmaskin. 

 

Läs mer...

grill_mixer.png

 

För heta salsan, majonnäsen och barbequesåsen

Med fyra utbytbara knivsatser och en kraftfull motor kan du mixa det mesta till grillmiddagen. Skumma, vispa och hacka utan problem. Med hjälp av en stickmixer sätter du enkelt din touch på just dina favoritrecept. Vår Stick Mixer har dessutom steglös hastighetsreglering som gör det enklare att få perfekt konsistent på ingredienserna. 

 

Läs mer...

grill_kniv.png

 

 

Bättre förutsättningar för ett perfekt resultat

 

All matlagning börjar med en bra kniv, så även grillfesten. Vi har designat en serie bestående av fem livsnödvändiga knivar som alla borde ha i sitt kök. Arctic knivarna är tillverkade av stål med hög kvalitet, och är slipade i 30° vinkel för den bästa skärpan. Knivarna fungerar perfekt för alla utmaningar i köket!

 

Läs mer... 

Produkten har lagts i kundvagnen