Hoppa till innehållet

Från Grillen

marianad_text_.png

marianad

kott

kott_text_.png

Laga mat som proffsen med Sous Vide - den perfekta matlagningstekniken för mört och saftigt kött, fisk och grönsaker. Den tystgående magnetiskt drivna cirkulatorn får vattnet att cirkulera, för en jämnare och med exakt temperatur. Vakuumtillagad mat – sous vide – bevarar alla näringsämnen, mineraler och smakämnen - hemligheten bakom en lyckad måltid!
  • Rymmer cirka 2,5 kg kött
  • Räcke för upp till 8 vakuumförpackade portioner ingår.
  • Tyst magnetcirkulator får vattnet att cirkla för exakt koktemperatur.
  • Temperaturinställning 40–90 °C med 0,1 °C-steg.
  • Timerfunktion upp till 72 timmar.
En foodsealer håller matvaror färska upp till fem gånger längre än konventionella förvaringsmetoder. Skyddar mot frostskador.
  • Kött och fisk marineras på några få minuter tillsammans med OBH Nordica Canisters (7957) eller Marinating Box (7962) (tillval).
  • Passar vakuumpackning av både torra och fuktiga matvaror.
  • ”Gentle” och ”Pulse” inställning för ömtåliga matvaror.
  • Påsarna kan användas i mikrovågsugn och sjudande vatten.
  • Denna apparat inkluderar ett startpaket som innehåller 1 x rullplast (3 m x 28 cm) och 5 x vakuumpåsar (28 cm x 40 cm)
Produkten har lagts i kundvagnen