Hoppa till innehållet

Frågor om köp

Här nedan kan du hitta några utav de vanligaste frågorna kring webshopen. Har du ytterligare frågor får du gärna ringa oss på telefon 08-629 25 00 eller klicka här.


Hur levereras varorna?
Vid leverans av varor inom Sverige använder vi oss Posten eller DHL. Dina varor levereras då till det utlämningsställe ni väljer när ni placerar er order.

Vad kostar leveransen?
Om du handlar för över 500 kr så bjuder vi på frakten, annars kostar det 49 kr.

Hur lång leveranstid har ni?
Vi har en normal leveranstid på 1-3 arbetsdagar.  Vi reserverar oss dock för slutförsäljning samt i de fall där flera av samma produkt är beställd. Vid slutförsäljning och längre leveranstider återkommer vi till er snarast vi mottagit denna information.

Kan jag returnera/byta en vara?
Skulle du inte vara nöjd med varan så kan du skicka tillbaka den till oss och få pengarna tillbaka eller om du vill få en ny produkt skickad till dig. Du kommer dock att få betala återfrakten själv.

För att returnera en vara, vänliga kontakta oss på telefon 08-6292500 eller klicka här, så ska vi hjälpa dig.

Hur reklamerar jag en vara?
Om du inte är nöjd med din vara eller om den gått sönder i leveransen kan du ta kontakt med oss så kan vi skicka dig en ny.

Kan jag avbeställa en order?
Om du ångrat din beställning och vi inte redan har skickat ut ordern, så går det bra att avbeställa. Om vi hunnit skicka ut ordern så kan du skicka tillbaka leveransen till oss, men du får då betala för frakten.

Hur kontaktar jag er kundservice?
Har du frågor om ditt köp får du gärna ringa oss på telefon 08-629 25 00, eller klicka här, så ska vi hjälpa dig.
 

 


 

 

 

 

Produkten har lagts i kundvagnen