Förenkla din vardag med en airfryer

En airfyer är ett  bra alternativ för dig som vill leva hälsosamt och servera god och nyttig mat till dina nära och kära. Tack vare den upphettade cirkulerande varmluften får maten en smak och en yta som ser friterad eller rostad ut, dessutom så är airfryer ett snabbt sätt att laga mat på.

För en bra start på dagen

Med sin unika bloomingfunktion kan du med ett enkelt knapptryck få en kaffe med rikare arom och fylligare karaktär. Blooming coffee maker är elegant, robust och kommer med en handgjord diskmaskinssäker glaskanna. 

Designing good life

För oss betyder nordisk design smarta funktioner som gör livet lite roligare och smidigare – oavsett om det handlar om att städa upp efter festen, enkelt laga en god och hälsosam middag till familjen, få till hollywoodsvallet, bjuda på lyxfika eller lyckas med sous vide. Oavsett om det är en blender som ska stå på köksbänken, en skäggtrimmer till badrummet eller en sladdlös plattång som får plats i handväskan designar vi produkterna för att passa in i det nordiska livet. Tveka inte att kontakta oss om du funderar på något

Vi finns här för dig

Våra femton års reparerbara produkter är gjorda för att kunna repareras. Vi strävar after att kunna reparera endast det som är absolut nödvändigt och till lägsta möjliga kostnad. Våra ingenjörer utvecklar produkter med hänsyn till vad användarna tycker, vilket gör att den nya generationens produkter är ännu enklare att ta isär och sätta ihop igen. Varje ny produkt kontrolleras systematiskt för att kunna få märkningen ”15 års reparerbarhet ”.